Prime Minister's Office
Prime Minister greets on the occasion of Pravasi Bharatiya Diwas
09 JAN 2024 9:15AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi extended greetings on the occasion of Pravasi Bharatiya Diwas. He has also acknowledged contributions and achievements of the Indian diaspora worldwide.
In a X post, PM said;
“Greetings on Pravasi Bharatiya Diwas. This is a day to celebrate the contributions and achievements of the Indian diaspora worldwide. Their dedication towards preserving our rich heritage and strengthening global ties is commendable. They embody the spirit of India across the globe, fostering a sense of unity and diversity.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হিন্দী লোনগী শক্নাইরবা সাহিত্যকার পন্দিৎ হরিরাম দ্বিবেদীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
09 JAN 2024 9:15AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হিন্দী লোনগী শক্নাইরবা সাহিত্যকার পন্দিৎ হরিরাম দ্বিবেদীনা লৈখিদবদা থমোই শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায় মদুদি পন্দিৎ হরিরাম অঙ্গনৈয়া অমসুং জীবনদায়িনী গঙ্গাগুম্বা শৈরেংগী খোমজিনবা অমসুং মহাক্কী তোঙান তোঙানবা খুৎইশিংগা লোইননা ঐখোয়গী পুন্সিদা মতম চুপ্পদা লেংদনা লৈরগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি;
“হিন্দী সাহিত্যগী অতাংবা অইবা অমসুং কাশীদা লৈবা পন্দিৎ হরিরাম দ্বিবেদীজীনা লৈখিদবদা অৱাবা পোকই। অঙ্গনৈয়া অমসুং জীবনদায়িনী গঙ্গাগুম্বা শৈরেংগী খোমজিনবা অমসুং মহাক্কী তোঙান তোঙানবা খুৎইশিং অদুগা লোইননা, মহাক মতম চুপ্পদা ঐখোয়গী পুন্সিদা লেংদনা লৈরগনি। মহাক শ্রীচরন য়ৌবা ওইরসনু, ঈশ্বরদা ঐনা মসি নীজরি।”