ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଶିଷ୍ଟ ଆଇନ ବିଦ୍ୱାନ ପ୍ରଫେସର ବେଦ ପ୍ରକାଶ ନନ୍ଦଙ୍କ
02 JAN 2024 10:42AM by PIB Bhubaneswar
ବିଶିଷ୍ଟ ଆଇନ ପଣ୍ଡିତ ପ୍ରଫେସର ବେଦ ପ୍ରକାଶ ନନ୍ଦଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ
ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଭୀର ଶୋକ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି । ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି, ପ୍ରଫେସର ବେଦ
ପ୍ରକାଶ ନନ୍ଦଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟ ଆଇନ ଶିକ୍ଷା ପ୍ରତି ତାଙ୍କ ଦୃଢ଼ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାକୁ ଦର୍ଶାଉଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ପ୍ରଫେସର ବେଦ ପ୍ରକାଶ ନନ୍ଦ ଜୀଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ଗଭୀର ଦୁଃଖିତ । ସେ ଜଣେ ବିଶିଷ୍ଟ
ଶିକ୍ଷାବିତ୍‌, ଆଇନଗତ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଯାହାଙ୍କ ଅବଦାନ ଅମୂଲ୍ୟ । ତାଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟ ଆଇନ ଶିକ୍ଷା
ପ୍ରତି ତାଙ୍କ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାକୁ ଦର୍ଶାଏ । ସେ ଆମେରିକାରେ ଭାରତୀୟ ସମୁଦାୟର ଜଣେ ପ୍ରମୁଖ
ସଦସ୍ୟ ଥିଲେ ଏବଂ ଭାରତ-ଆମେରିକା ସମ୍ପର୍କ ମଜଭୁତ କରିବା ପାଇଁ ବେଶ୍ ଉତ୍ସାହୀ ଥିଲେ ।
ତାଙ୍କ ପରିବାର ଏବଂ ବନ୍ଧୁଙ୍କ ପ୍ରତି ମୋର ସମବେଦନା ।’

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles demise of noted legal scholar, Professor Ved Prakash Nanda
02 JAN 2024 10:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of noted legal scholar, Professor Ved Prakash Nanda. Shri Modi said that Professor Ved Prakash Nanda’s work highlights his strong commitment to legal education.
The Prime Minister posted on X;
“Deeply saddened by the passing away of Professor Ved Prakash Nanda Ji, a distinguished academic whose contributions to the legal field are invaluable. His work highlights his strong commitment to legal education. He was also a prominent member of the Indian diaspora in USA and was passionate about strong India-USA relations. Condolences to his family and friends. Om Shanti.”