প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভিজয় দিৱসকী থৌরমদা থৌনা ফবা অথৌবশিংগী মফমদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
থৌনা ফবা অথৌবশিংগী থৌনা অদুবু ভারতনা ইকাই খুম্নৈ অমসুং মখোয়গী নমশিনবা ঙম্লরোইদবা ৱাখল্লোন অদুবুসু নীংশিংলিঃ প্রধান মন্ত্রী
16 DEC 2023 9:43AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভিজয় দিৱসকী থৌরমদা ১৯৭১ গী লানফমদা ভারতকীদমক লান্থেংনখিবা থৌনা ফবা অথৌবশিংগী মফমদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X দা থাগৎখিঃ
" ঙসি, ভিজয় দিৱসকী থৌরম অসিদা, ১৯৭১ গী লানফমদা ভারতকীদমক লান্থেংনদুনা মাই পাকপা পুরকখিবা থৌনা ফবা অথৌবা খুদিংমক্কী মফমদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মখোয়গী থৌনা ফবা অমসুং হনবা লৈতবা অদুনা লৈবাক অসিগী চাওথোকচনিঙাই ওইদুনা লৈহৌরি। মখোয়গী কথোকপা অমসুং নিংহন্নদবগী ৱাখল্লোন অদু মীয়ামগী থম্মোইদা অমসুং লৈবাক অসিগী পুৱারীদা মতম চুপ্পগী ওইনা হক্তুনা লৈহৌরগনি। মখোয়গী থৌনাবু ভারতনা ইকাই খুম্নৈ অমসুং মখোয়গী নমশিনবা ঙম্লরোইদবা ৱাখল্লোন অদুবুসু নীংশিংলি।"

Prime Minister's Office
PM pays heartfelt tributes to brave heroes on occasion of Vijay Diwas
India salutes the courage of the brave heroes and remembers their indomitable spirit: PM
16 DEC 2023 9:43AM by PIB Delhi
On occasion of Vijay Diwas, the Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid heartfelt tributes to the brave heroes who dutifully served India in 1971 war.
The Prime Minister posted on x:
“Today, on Vijay Diwas, we pay heartfelt tributes to all the brave heroes who dutifully served India in 1971, ensuring a decisive victory. Their valour and dedication remain a source of immense pride for the nation. Their sacrifices and unwavering spirit will forever be etched in the people’s hearts and our nation’s history. India salutes their courage and remembers their indomitable spirit.”