ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଧାରା ୩୭୦ ଏବଂ ୩୫(ଏ) ଉପରେ ସୁପ୍ରିମକୋର୍ଟଙ୍କ ରାୟ ବିଷୟରେ ଉଲ୍ଲେଖ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
12 DEC 2023 9:43AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଧାରା ୩୭୦ ଏବଂ ୩୫ (ଏ) ଉପରେ ସୁପ୍ରିମ୍ କୋର୍ଟଙ୍କ ରାୟ ବିଷୟରେ ଉଲ୍ଲେଖ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି –
ଧାରା ୩୭୦ ଓ ୩୫(ଏ) ଉପରେ ଗତକାଲି ସୁପ୍ରିମ୍ କୋର୍ଟ ଦେଇଥିବା ରାୟ ସାମ୍ବିଧାନିକ ଏକତାକୁ ବଢ଼ାଇ ଦେଇଛି । ଏହା ଭାରତବାସୀଙ୍କ ମଧ୍ୟରେ ଏକତାର ବନ୍ଧନକୁ ମଧ୍ୟ ସୁଦୃଢ଼ କରିଛି । ଏହି ପ୍ରସଙ୍ଗରେ କିଛି ବିଚାର ଲେଖିଥିଲେ ।
https://www.narendramodi.in/sc-verdict-on-article-370-has-strengthened-the-spirit-of-ek-bharat-shreshtha-bharat.

Prime Minister's Office
PM writes about Supreme Court verdict on Articles 370 and 35 (A)
12 DEC 2023 9:43AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has written about the The Supreme Court verdict on Articles 370 and 35 (A).
The Prime Minister posted on X :
"The Supreme Court verdict yesterday on Articles 370 and 35 (A) has enhanced constitutional integration. It has also strengthened the bond of togetherness among the people of India. Penned a few thoughts on the issue.
https://www.narendramodi.in/sc-verdict-on-article-370-has-strengthened-the-spirit-of-ek-bharat-shreshtha-bharat