প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হান্নগী রাস্ত্রপতি, শ্রী প্রনাব মুখর্জীবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
11 DEC 2023 10:41AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী রাস্ত্রপতি, শ্রী প্রনাব মুখর্জীবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
“মহাক্কী লৈঙাকপা হৈবা মতৌ অমসুং লৌশিংনা ঐখোয়গী লৈবাক্কী লম্বী য়াৎপীরম্বা শ্রী প্রনাব মুখর্জীবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মহাক্কী লৌশিং অমসুং লুচিংবগী মতৌ অসি মমল নাইদে অমসুং পর্সনেল লেবেল অমদা ঐখোয়না ৱারী-ৱাতাই শাখিবা অদু মতম চুপ্পদা কান্নবা ওইখি। মহাক্না কত্থোক্লম্বা অমসুং লৌশিংনা মতম চুপ্পদা চাউখৎ মাইকৈদা ঐখোয়গী খোঙচৎ অসিবু লমজিংলিবা শক্তি ওইহৌরগনি।”

Prime Minister's Office
PM pays homage to former President, Shri Pranab Mukherjee on his birth anniversary
11 DEC 2023 10:41AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to former President, Shri Pranab Mukherjee on his birth anniversary.
The Prime Minister posted on X;
“On his birth anniversary, paying homage to Shri Pranab Mukherjee, whose statesmanship and intellectual depth profoundly shaped our nation's course. His insights and leadership were invaluable, and on a personal level, our interactions were always enriching. His dedication and wisdom will forever be a guiding force in our journey towards progress.”