প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
"আমি আজি আৰু সদায় আপোনালোকৰ লগত থিয় দিছোঁ", টিম ইণ্ডিয়াক কয় পিএমে
19 NOV 2023 9:40PM by PIB Guwahati
বিশ্বকাপ ক্ৰিকেট প্ৰতিযোগিতাত ভাৰতীয় ক্ৰিকেট দলৰ প্ৰদৰ্শনৰ বাবে আজি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে প্ৰশংসা কৰে।
সমগ্ৰ প্ৰতিযোগিতাখনত অপৰাজিত প্ৰদৰ্শনৰ অন্তত বিশ্বকাপৰ ফাইনেলত পৰাস্ত হোৱাৰ লগে লগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে :
"প্ৰিয় টিম ইণ্ডিয়া,
বিশ্বকাপৰ জৰিয়তে আপোনালোকৰ প্ৰতিভা আৰু দৃঢ়তা উল্লেখযোগ্য আছিল। আপোনালোকে অতি উদ্যমেৰে খেলিছে আৰু দেশৰ বাবে অপৰিসীম গৌৰৱ কঢ়িয়াই আনিছে।
আমি আজি আৰু সদায় আপোনালোকৰ লগত থিয় দিছোঁ।"

Prime Minister's Office
"We stand with you today and always", PM tells Team India
19 NOV 2023 9:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister today praised Indian Cricket team for their performance in the World Cup Cricket tournament.
As the team lost in the final of the World Cup after an unbeaten performance throughout the tournament, the Prime Minister posted on X :
"Dear Team India,
Your talent and determination through the World Cup was noteworthy. You've played with great spirit and brought immense pride to the nation.
We stand with you today and always."