ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ତୁମ ସହ ଆଜି ଏବଂ ସର୍ବଦା ଛିଡ଼ା ହୋଇଛୁ: ଟିମ୍ ଇଣ୍ଡିଆକୁ କହିଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
19 NOV 2023 9:40PM by PIB Bhubaneswar
ବିଶ୍ୱକପ୍ କ୍ରିକେଟ ଟୁର୍ଣ୍ଣାମେଣ୍ଟରେ ଉତ୍ତମ ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଆଜି ଭାରତୀୟ କ୍ରିକେଟ ଦଳକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ପୁରା ଟୁର୍ଣ୍ଣାମେଣ୍ଟରେ ଅପରାଜିତ ରହି ବିଶ୍ୱକପ ଫାଇନାଲରେ ଭାରତ ହାରିବା ପରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ପ୍ରିୟ ଟିମ୍ ଇଣ୍ଡିଆ,
ବିଶ୍ୱକପରେ ତୁମମାନଙ୍କ ପ୍ରତିଭା ଏବଂ ନିଷ୍ଠା ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଥିଲା । ତୁମେମାନେ ବେଶ୍ ଉତ୍ସାହର ସହ ଖେଳିଛ ଏବଂ ଦେଶକୁ ଗୌରବାନ୍ୱିତ କରିଛ ।
ଆମେ ଆଜି ଏବଂ ସର୍ବଦା ତୁମମାନଙ୍କ ସହ ରହିଛୁ ।’

Prime Minister's Office
"We stand with you today and always", PM tells Team India
19 NOV 2023 9:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister today praised Indian Cricket team for their performance in the World Cup Cricket tournament.
As the team lost in the final of the World Cup after an unbeaten performance throughout the tournament, the Prime Minister posted on X :
"Dear Team India,
Your talent and determination through the World Cup was noteworthy. You've played with great spirit and brought immense pride to the nation.
We stand with you today and always."