Prime Minister's Office
"We stand with you today and always", PM tells Team India
19 NOV 2023 9:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister today praised Indian Cricket team for their performance in the World Cup Cricket tournament.
As the team lost in the final of the World Cup after an unbeaten performance throughout the tournament, the Prime Minister posted on X :
"Dear Team India,
Your talent and determination through the World Cup was noteworthy. You've played with great spirit and brought immense pride to the nation.
We stand with you today and always."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তিম ইন্দিয়াদা হায়খ্রে “ঙসি অমসুং মতম চুপ্পা ঐখোয়না অদোমগীদমক লেপ্লি”
19 NOV 2023 9:40PM by PIB Imphal
ৱার্ল্দ কপ ক্রিকেত তুর্নামেন্তদা মখোয়গী পর্ফোমেন্সগীদমক ঙসি প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী ক্রিকেত তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
তুর্নামেন্তগী মেতচ খুদিংমক মাইথিবা পীবা ঙমদনা লাক্লবা মতুংদা ৱার্ল্দ কপকী ফাইনেলদা তিম মাইথিবদা, এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুংশিরবা তিম ইন্দিয়া,
ৱার্ল্দ কপতা উৎখিবা অদোমগী হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং খাংবা কনবা থাগৎনিঙাইনি। অকনবা থৌনাগা লোয়ননা অদোম শানখি অমসুং লৈবাক্কী মিংচৎ পুরকখি।
ঙসি অমসুং মতম চুপ্পা ঐখোয়না অদোমগীদমক লেপ্লি”।