Prime Minister's Office
PM extends greetings on occasion of BSF Raising Day
01 DEC 2023 10:16AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his greetings on the occasion of BSF Raising Day.
The Prime Minister posted on X;
“On BSF’s Raising Day, we laud this excellent force, which has made a mark as a guardian of our frontiers. Their valour and unwavering spirit in protecting our nation is a testament to their dedication. I would also like to appreciate the role of BSF during rescue and relief work in the wake of natural disasters.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রিনা বি.এস.এফ. রেজিং দে থৌরমদা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি
01 DEC 2023 10:16AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বি.এস.এফ. রেজিং দে থৌরমদা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি;
“বি.এস.এফ.গী রেজিং দে অসিদা, ঐখোয়গী ঙমখৈ ঙাকপদা মশাগী ওইবা মফম অমা কন্দুনা লৈরিবা, মতিং লৈরবা লান্মী শঙলুপ অসিবু ঐখোয়না থাগৎপা ফোঙদোক্লি‍। লৈবাক অসিবু ঙাকপদা মখোয়গী থৌনা অমদি হনবা লৈতবা ইহুলনা মখোয়গী কত্থোকপগী খুদম চাংদম ওইরি‍। মহৌশাগী অমাঙ অতাশিং থোরকপা মতমদা মী কনবা অমদি মতেঙ পাংবগী থবকশিংদা বি.এস.এফ.না লৌরিবা থৌদাংবুসু ঐনা থাগৎচনিংই‍।”