প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ক্রিকেত ৱার্ল্দ কপ মাইপাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা অস্ত্রেলিয়া থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
19 NOV 2023 9:35PM by PIB Imphal
ঙসি ক্রিকেত ৱার্ল্দ কপ মাইপাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অস্ত্রেলিয়া থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা এক্সতা হায়খি;
“ক্রিকেত ৱার্ল্দ কপ মাইপাকপদা অস্ত্রেলিয়া থাগৎপা ফোঙদোকচরি। তুর্নামেন্ত শীনবা থুংনা মখোয়না শিংথাবা থাবা পর্ফোমেন্স পীরকপা অদু অচৌবা মাইপাকপা অমগা লোয়ননা লোইশিনখ্রে। ঙসি মহাক্না শিংথানিঙাই ওইনা শানখিবগীদমক ত্রাভিস হেদ থাগৎপা ফোঙদোকচরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Australia for the victory in the cricket World Cup
19 NOV 2023 9:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Australia for their victory in the World Cup today.
Shri Modi posted on X :
"Congratulations to Australia on a magnificent World Cup victory! Theirs was a commendable performance through the tournament, culminating in a splendid triumph. Compliments to Travis Head for his remarkable game today."