প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
২০২৩-২৪ দা মশিং খ্বাইদগী য়াম্না পেতেন্তশিং পীবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
17 NOV 2023 10:39AM by PIB Imphal
হৌজিক ফাওবগী ওইনা ২০২৩-২৪ দা মশিং খ্বাইদগী য়াম্না পেতেন্তশিং পীবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
কম্মর্স অমসুং ইন্দস্ত্রিগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী পিয়ুস গোয়ালগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মসি শিংথানিঙাই ওইরবা মাইপাকপা অমনি, অনৌবা থবকশিংনা লমজিংবা নোলেজ ইকোনোমিগী মাইকৈদা চৎলিবা ঐখোয়গী খোঙচৎকী মাইপাকপা অমনি। অসিগুম্বা থবকশিংদা ভারতকী নহারোলশিংনা চাউনা কান্নবা ফংগনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister acknowledges highest ever number of patents granted so far in 2023-24
17 NOV 2023 10:39AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged highest ever number of patents granted so far in 2023-24.
Responding to the X post of Union Minister of Commerce and Industry, Shri Piyush Goyal, the Prime Minister posted on X;
“This is a notable feat, marking a milestone in our journey towards an innovation-driven knowledge economy. India’s youth will be great beneficiaries of such strides.”