প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
দক্ষিণ আফ্ৰিকাৰ বিৰুদ্ধে জয়ৰ বাবে ভাৰতীয় ক্ৰিকেট দলক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
05 NOV 2023 10:22PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চলিত বিশ্বকাপত দক্ষিণ আফ্ৰিকাৰ বিৰুদ্ধে জয়ৰ বাবে ভাৰতীয় ক্ৰিকেট দলক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে৷
তেওঁ লগতে বিৰাট কোহলিক আজি এটা সুন্দৰ ইনিংচ খেলাৰ বাবে প্ৰশংসা কৰে৷
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়ঃ
"আমাৰ ক্ৰিকেট দল পুনৰ জয়ী হ’ল! দক্ষিণ আফ্ৰিকাৰ বিৰুদ্ধে এক সুন্দৰ প্ৰদৰ্শনৰ বাবে দলটোক অভিনন্দন। প্ৰশংসনীয় টীমৱৰ্ক।
আজি তেওঁলোকে বিৰাট কোহলীকো জন্মদিনৰ এক ডাঙৰ উপহাৰ দিছে, যি এক সুন্দৰ ইনিংছ খেলিলে৷”

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian cricket team for winning against South Africa
05 NOV 2023 10:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated the Indian cricket team for its win over South Africa in the ongoing World Cup.
He also praised Virat Kohli for playing a lovely inning today.
The Prime Minister posted on X:
"Our cricket team is triumphant yet again! Congratulations to the team for a splendid performance against South Africa. Great teamwork.
They have also given a great birthday gift to Virat Kohli, who played a lovely innings today."