প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা ব্রাজিলগী রাস্ত্রপতিদগী তেলিফোন কোল অমা ওকখ্রে
লুচিংবা অনিনা নোংচুপ এসিয়াগী ফিবম খন্নখি
তেরোরিজম, হিংশা অমসুং মীচম মীয়ামগী পুন্সি মাঙবদা মখোয়না নুংনাংবা ফোঙদোকখি অমসুং খুদোংচাদবশিং কোকহন্নবা পাম্বৈশিং খন্নখি
ব্রাজিলনা জি-২০গী প্রসিদেন্দ ওইবদা ভারতনা মপুংফানা শৌগৎপা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি
হিরম খুদিংমক্তা লৈবাক অনি মতেং পীনবা হেনগৎহন্নবা লম্বীশিং মখোয়না খন্নখি
10 NOV 2023 8:39PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা ব্রাজিলগী রাস্ত্রপতি লুইজ ইনাসিও লুলা দা সিলভাগী তেলিফোন কোল অমা ওকখ্রে।
লুচিংবা অনিনা নোংচুপ এসিয়াগী ফিবম খন্নখি অমসুং নুংনাংবা ফোঙদোকখি।
লুচিংবা অনিমক্না তেরোরিজম, হিংশা অমসুং মীচম মীয়ামগী পুন্সি মাঙবদা মখোয়না নুংনাংবা ফোঙদোকখি অমসুং খুদোংচাদবশিং কোকহন্নবা পাম্বৈশিং খন্নখি।
ব্রাজিলনা জি-২০গী প্রসিদেন্দ ওইবদা ভারতনা মপুংফানা শৌগৎপা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি।
নিউ দিল্লিদা জি-২০ মীফমগী নাকলদা মখোয় উনখিবগী মখা তারকপা ওইনা হিরম খুদিংমক্তা লৈবাক অনি মতেং পীনবা হেনগৎহন্নবা লম্বীশিং মখোয়না খন্নখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi receives a telephone call from the President of Brazil
The two leaders discuss the situation in West Asia
They share concern at terrorism, violence and loss of civilian lives and call for concerted efforts
PM conveys India’s full support to Brazilian Presidency of the G20
They discuss ways to further expand bilateral cooperation in all areas
10 NOV 2023 8:39PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a telephone call today from the President of Brazil, His Excellency, Mr. Luiz Inacio Lula da Silva.
The two leaders shared concerns on the ongoing developments in West Asia.
Both leaders expressed deep concern at terrorism, violence and loss of civilian lives and called for concerted efforts for early resolution of the situation.
Prime Minister conveyed India’s full support for the success of Brazilian Presidency of the G20.
They also discussed ways to further expand bilateral cooperation in all areas in follow up to their meeting on the sidelines of the G20 Summit in New Delhi.