প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না আন্ধ্র প্রদেশ শেমখিবা নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
01 NOV 2023 11:20AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আন্ধ্র প্রদেশ শেমখিবা নুমিৎনা লাকপদা আন্ধ্র প্রদেশকী মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
“আন্ধ্র প্রদেশ শেমখিবা নুমিৎকী মরু ওইবা নুমিৎ অসিদা ঐহাক্না দাইনামিক ওইবা রাজ্য অসিগী মীয়ামদা থমোয় শেংনা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। মখোয়গী তোপ-তোপ্পা তেলেন্ত, লেংদ্রবা ৱাশক অমসুং খোঙফম চেৎপা ফিরেপকা লোয়ননা APগী মীয়াম্না তোঙান-তোঙানবা এক্সিলেন্সকী দোমেনশিংদা মখোয়গী মফম কনখি। মখোয়না লেপ্পা লৈতনা চাউখৎনবা অমসুং মাইপাক্নবা ঐহাক্না থৌনিজরি”।

Prime Minister's Office
PM greets on Andhra Pradesh Formation Day
01 NOV 2023 11:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Andhra Pradesh on the occasion of Andhra Pradesh Formation Day.
The Prime Minister posted on X :
"On the momentous occasion of Andhra Pradesh Formation Day, my heartfelt felicitations to the people of this dynamic state. With their exceptional talent, unwavering resolve and steadfast perseverance, the people of AP have etched their mark across diverse domains of excellence. I pray for their continued prosperity and success."