ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସିଆନ୍ ପାରା ଗେମ୍ସରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ଅନିତା ଓ ନାରାୟଣ କୋଙ୍ଗାନାପାଲ୍ଲେଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
28 OCT 2023 11:42AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ହାଙ୍ଗଜୋ ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସରେ ରୋଇଂରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବା ଅନୀତା ଏବଂ ନାରାୟଣ କୋଙ୍ଗାନାପାଲ୍ଲେଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ସେମାନଙ୍କ ଦଳଗତ କାର୍ଯ୍ୟ ଓ ସମର୍ପଣକୁ ପ୍ରଶଂସା କରି ସେ କହିଛନ୍ତି ଯେ ସେମାନଙ୍କ ସଫଳତା ଦେଶକୁ ଗର୍ବରେ ଭରି ଦେଇଛି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ବିଟରରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
"ଅନିତା ଏବଂ ନାରାୟଣ କୋଙ୍ଗାନାପାଲ୍ଲେଙ୍କୁ ରୋଇଂ - ପିଆର୩ ମିକ୍ସଡ ଡବଲ୍ ସ୍କଲ୍ସରେ ଅସାଧାରଣ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ପାଇଁ ଅଭିନନ୍ଦନ।
ସେମାନଙ୍କର ଦଳଗତ କାର୍ଯ୍ୟ ଏବଂ ସମର୍ପଣ ଚମତ୍କାର ଭାବରେ ପ୍ରଦର୍ଶିତ ହୋଇଛି! ଏହି ସଫଳତା ଦେଶକୁ ଗର୍ବରେ ଭରି ଦେଇଛି।

Prime Minister's Office
PM congratulates Anita, Narayana Konganapalle for winning silver at Asian Para Games
28 OCT 2023 11:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Anita and Narayana Konganapalle for winning a silver medal in rowing at the Hangzhou Asian Para Games today.
He hailed their teamwork and dedication, saying that their achievement has filled the nation with pride.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Anita and Narayana Konganapalle for their exceptional Silver Medal in Rowing - PR3 Mixed Double Sculls.
Their teamwork and dedication have shone brilliantly! This achievement fills the nation with pride."