প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এসিয়ন পেরা গেম্সতা অনিতা, নারায়ন কোঙ্গনাপল্লেনা লুপাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
28 OCT 2023 11:42AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হাংঝৌদা পাংথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেম্সতা রোৱিংদা অনিতা অমসুং নারায়ন কোঙ্গনাপল্লেনা লুপাগী তক্মান অমা লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
মহাক্না মখোয় অনিগী মাই পাকপা অসিনা লৈবাক অসিবু চাউথোকচবা পোকহল্লে হায়রদুনা, মখোয় অনিগী তীমৱর্ক অমসুং কৎথোকপগী থৌনাবু থাগৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X দা থাগৎখিঃ
"অনিতা অমসুং নারায়ন কোঙ্গনাপল্লেনা রোৱিং – পি.আর.৩ মিক্স দবল স্কলদা লুপাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি।
মখোয় অনিগী তীমৱর্ক অমসুং কৎথোকপগী থৌনানা মাই পাক্লে! মখোয়গী মাই পাকপা অসিনা লৈবাক অসিবু চাউথোকচহল্লে।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Anita, Narayana Konganapalle for winning silver at Asian Para Games
28 OCT 2023 11:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Anita and Narayana Konganapalle for winning a silver medal in rowing at the Hangzhou Asian Para Games today.
He hailed their teamwork and dedication, saying that their achievement has filled the nation with pride.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Anita and Narayana Konganapalle for their exceptional Silver Medal in Rowing - PR3 Mixed Double Sculls.
Their teamwork and dedication have shone brilliantly! This achievement fills the nation with pride."