প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মহাৰাষ্ট্ৰৰ শিৰদীৰ নীলৱণ্ডে বান্ধৰ জল পূজন সম্পন্ন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
26 OCT 2023 5:56PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰীযুত নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি মহাৰাষ্ট্ৰৰ শিৰডীত নীলৱন্দে বান্ধৰ জল পূজন কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে মথাউৰিটোও পৰিদৰ্শন কৰি খালৰ পানী এৰি দিয়ে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰি লিখিছে:
“নীলৱণ্ডে বান্ধৰ জল পূজন এটা গুৰুত্বপূৰ্ণ মুহূৰ্ত, যিয়ে বহু প্ৰতীক্ষাৰ অন্ত পেলালে। ইয়াৰ উপৰিও ই জনসাধাৰণৰ বৃহত্তৰ মংগলৰ বাবে জল শক্তিক ব্যৱহাৰ কৰাৰ আমাৰ অটল দায়বদ্ধতাক প্ৰদৰ্শন কৰে।”

Prime Minister's Office
PM performs Jal Pujan of Nilwande Dam in Shirdi, Maharashtra
26 OCT 2023 5:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi performed Jal Pujan of Nilwande Dam in Shirdi, Maharashtra today. Shri Modi also took an onsite visit to the dam and released canal water.
The Prime Minister posted on X:
“Jal Pujan of Nilwande Dam is a pivotal moment that marks the end of an extended wait. It also demonstrates our unwavering commitment to harnessing Jal Shakti for the greater good of the public.”