Prime Minister's Office
PM congratulates Pramod Bhagat for winning gold in badminton men’s singles at Asian Para Games
27 OCT 2023 7:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Pramod Bhagat for winning a gold medal in the badminton men's singles SL3 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He hailed Bhagat's determination and brilliance for thr victory.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Pramod Bhagat for securing the coveted Gold in Badminton Men's Singles SL3 event.
His determination and brilliance have brought immense pride to our nation."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান পেরা গেমসতা নুপাগী বেতমিন্তন সিঙ্গলসতা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা প্রমোদ ভাগত থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
27 OCT 2023 7:55PM by PIB Imphal
ঙসি হাংঝৌ এসিয়ান পেরা গেমসতা নুপাগী বেতমিন্তন সিঙ্গলস এসএল-৩ ইভেন্তদা সনাগী মেদল অমা ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রমোদ ভাগত থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্না ভগতকী খাংবা কনবা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবা থাগৎপা ফোঙদোকখি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুপাগী বেতমিন্তন সিঙ্গলস এসএল-৩ ইভেন্তদা সনাগী মেদল অমা ফংলকপদা প্রমোদ ভাগত থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
মহাক্কী খাংবা কনবা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবনা ঐখোয়গী লৈবাক অসি চাউথোকচবা ফাওহল্লে”।