Prime Minister's Office
PM congratulates Pramod Bhagat for winning gold in badminton men’s singles at Asian Para Games
27 OCT 2023 7:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Pramod Bhagat for winning a gold medal in the badminton men's singles SL3 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He hailed Bhagat's determination and brilliance for thr victory.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Pramod Bhagat for securing the coveted Gold in Badminton Men's Singles SL3 event.
His determination and brilliance have brought immense pride to our nation."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত বেডমিণ্টনৰ ছিংগলছত স্বৰ্ণ জয় কৰা প্ৰমোদ ভগতক অভিনন্দন জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
27 OCT 2023 7:55PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে হাংঝৌ ‘এছিয়ান পেৰা গে’মছ’ত অনুষ্ঠিত বেডমিণ্টন পুৰুষৰ ‘একক এছ এল ৩ প্ৰতিযোগিতা’ত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে প্ৰমোদ ভগতক আজি অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
তেওঁ ভগতৰ দৃঢ়তা আৰু পাৰদৰ্শিতাক আদৰণি জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"বেডমিণ্টনত পুৰুষৰ ‘একক এছএল ৩ প্ৰতিযোগিতা’ত আকাংক্ষিত ভাবেই স্বৰ্ণ পদক দখল কৰাৰ বাবে প্ৰমোদ ভগতক অভিনন্দন জনাইছোঁ।
তেওঁৰ দৃঢ় সংকল্প আৰু পাৰদৰ্শিতাই আমাৰ দেশক অপৰিসীম গৌৰৱৰে উদ্বেলিত কৰিছে।"