Prime Minister's Office
PM congratulates Muthuraja for winning bronze in Men's Discus Throw at Asian Para Games
24 OCT 2023 9:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Muthuraja for securing a bronze medal in Men's Discus Throw-F54/55/56 at the Asian Para Games.
The Prime Minister posted on X:
"A resounding applause for remarkable Muthuraja for the Bronze Medal victory.
Congratulations on this great achievement in Men's Discus Throw-F54/55/56. This exceptional performance is a testament to his dedication and spirit. India is proud of you!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মুথুরাজাবু এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপাগী দিস্কস থ্রোদা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
24 OCT 2023 9:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মুথুরাজাবু এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপাগী দিস্কস থ্রো –F54/55/56 দা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"মুথুরাজানা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা হরাও তয়াম্বা ফোঙদোকচরি।
নুপাগী দিস্কস থ্রো –F54/55/56 দা চাউনা মায় পাক্লকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। অসিগুম্বা অখন্নবা পারফোরমেন্স অসি মহাক্কী কত্থোকপা অমসুং থৌনাগী মহৈনি। ভারতনা নহাক্কীদমক চাউথোকচৈ।"