প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ক্লব থ্রো – এফ ৫১ এসিয়ন পেরা গেম্স ইভেন্ততা অমিত সারোহানা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
23 OCT 2023 5:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চাইনাগী হাংঝৌদা পাঙথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেম্সকী ক্লব থ্রো – এফ ৫১ ইভেন্ততা অমিত সারোহানা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিঃ
"অমিত সারোহানা এসিয়ন পেরা গেম্সকী ক্লব থ্রো – এফ ৫১ ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী কত্থোকপা অমসুং হনবা লৈতনা হোৎনবা কয়া অদুনা লৈবাক অসিদা চাউথোকচবা পোকহল্লে। মহাক্কী হৈথোই শিংথোইবা অমসুং থৌনা অদুনা মীওই কয়াগী পুন্সিবুসু ইনোৎ হাপ্পা ওইরসনু।"

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal win in Club Throw - F51 Asian Para Games event by Amit Saroha
23 OCT 2023 5:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Amit Saroha on winning the Bronze medal in Club Throw - F51 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Amit Saroha on the impressive Bronze Medal win in Club Throw (F51) at the Asian Para Games. His dedication and relentless hard work have brought immense pride to the nation. May he continue to motivate many with his exceptional skills and spirit.”