Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by Ankur Dhama in Men's 5000m T11 event in Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 6:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Ankur Dhama on winning the Gold medal in Men's 5000m T11 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Heartiest congratulations to Ankur Dhama on the exceptional Gold Medal win in Men's 5000m T11. His remarkable performance was awe-inspiring and has made our nation proud. May he continue to chase new horizons!”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ৰ পুৰুষৰ ৫০০০ মিটাৰ টি১১ ইভেণ্টত অংকুৰ ধামাৰ স্বৰ্ণ পদক জয়ক উদযাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
23 OCT 2023 6:29PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ৰ পুৰুষৰ ৫০০০ মিটাৰ টি১১ ইভেণ্টত স্বৰ্ণ পদক জয়ৰ বাবে অংকুৰ ধামাক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে৷
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়ঃ
“পুৰুষৰ ৫০০০ মিটাৰ টি১১ ইভেণ্টত স্বৰ্ণ পদক জয়ৰ বাবে অংকুৰ ধামাক আন্তৰিক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছো৷ তেওঁৰ প্ৰদৰ্শন আশ্বৰ্যজনক আৰু ই সমগ্ৰ দেশবাসীক গৌৰৱান্বিত কৰি তুলিছে। তেওঁ নতুন দিগন্ত স্পৰ্শ কৰক!”