Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by Ankur Dhama in Men's 5000m T11 event in Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 6:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Ankur Dhama on winning the Gold medal in Men's 5000m T11 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Heartiest congratulations to Ankur Dhama on the exceptional Gold Medal win in Men's 5000m T11. His remarkable performance was awe-inspiring and has made our nation proud. May he continue to chase new horizons!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা নুপাগী 5000m T11 ইভেন্তদা অনকুর ধামানা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
23 OCT 2023 6:29PM by PIB Imphal
চাইনাগী হাংঝৌদা পাংথোক্লিবা এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা নুপাগী 5000m T11 ইভেন্তদা অনকুর ধামানা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুপাগী 5000m T11 ইভেন্তদা অখন্নবা সনাগী মেদল অমা ফংবগীদমক অনকুর ধামা থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী অখনবা পর্ফোমেন্স অসি পুক্নিং থৌগৎনিঙাইনি অমসুং ঐখোয়গী লৈবাক চাউথোকচবা ফাওহল্লে। মহাক মখা তানা অনৌবা পান্দমশিং ফংনবা হোৎনবা ওইরসনু”।