রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
ভারতকী রাস্ত্রপতিনা দুর্গা পুজানা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
21 OCT 2023 4:50PM by PIB Imphal
ভারতকী রাস্ত্রপতি, শ্রীমতি দ্রৌপদী মুর্মুনা দুর্গা পুজানা লাকপদা লৈবাক অসিগী ইরৈচাশিংদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
ৱারোল অমদা, রাস্ত্রপতিনা হায়খি, " দুর্গা পুজাগী শেংলবা থৌরম অসিদা, ঐহাক্না ভারত অমসুং ভারতকী ৱাংমদা লৈরিবা ইরৈচা খুদিংমক্কী মফমদা নুংঙাই য়াইফবগী পাউজেল পীজরি।
দুর্গা পুজাগী কুমহৈ অসিনা ফত্তবদগী অফবনা মাই পাকপা, থৌশাদবদগী চেকশিনবনা মাই পাকপা অমসুং অরানবদগী অচুম্বনা মাই পাকপা অদুবু তাক্লি। মওং কয়াদা লাৎনরিবা, ইমা দুর্গানা ঐখোয়দা তোখাই তাবা অমসুং থুগাইনবা হোৎনরকপা কয়াবু নাথৈদুনা থম্বা ঙম্নবা থৌনা পীবিরি।
ঐহাক্না ইমা দুর্গাগী মফমদা চাউখৎপা খুনাই ওইননবগীদমক্তা থবক থৌরমশিংদা হৌনা লোনচৎ খঙবা অফবা লম্বীদা ঐখোয়বু লমজিংবীনবা নিজরি। ঐখোয়না নুপী ওইবীশিংবু লৈবাক শেমগৎপদা মান্নবা অমসুং ইকাই খুম্ননিঙাই ওইবা মপাং ওইহন্দুনা থৌনা হাপকদবনি।
ঐখোয় অফবা থবক তৌদুনা অমসুং কৎথোকপগী ৱাখল্লোনগা লোয়ননা ঐখোয়গী লৈবাক অসিবু অমত্তা ওইনা পুনশিন্ননবা হোৎনগনি হায়না ৱাশক অমা লৌরসি।"
রাস্ত্রপতিগী পাউজেল অসিবু পাবীনবগীদমক মফম অসিদা নম্বীয়ু -

President's Secretariat
PRESIDENT OF INDIA’S GREETINGS ON THE EVE OF DURGA PUJA
21 OCT 2023 4:50PM by PIB Delhi
The President of India, Smt. Droupadi Murmu has sent her greetings to fellow citizens on the eve of Durga Puja.
In a message, the President has said, “On the auspicious occasion of Durga Puja, I extend my heartiest greetings and good wishes to all Indians living in India and abroad.
The festival of Durga Puja symbolizes the victory of good over evil, awareness over ignorance and truth over falsehood. Worshipped in many forms, Maa Durga gives us the strength to keep the divisive and destructive forces at bay.
I pray to Maa Durga to guide us to follow the path of ethics and work for the welfare of the society. We must empower women by making them equal and honorable partners in nation-building.
Let us take a pledge that following good conduct and with spirit of service we will work for the unity and integrity of our country”.
Please click here to see the President's message -