প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
স্বৰ্ণ পদক জয়ৰ বাবে ভাৰতীয় পুৰুষ দলটোক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
01 OCT 2023 8:22PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে হানঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান গেমছত স্বৰ্ণ পদক জয়ৰ বাবে আনন্দ প্ৰকাশ কৰাৰ লগতে ভাৰতীয় পুৰুষ দল, টোণ্ডাইমেন পিআৰ, কীনান চেনাই আৰু জোৰাবৰ সিং সান্ধুক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে৷
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
আমাৰ শ্বুটাৰ “@tondaimanpr, @kynanchenai আৰু জোৰাবৰ সিং সান্ধুৰ কি সুন্দৰ প্ৰদৰ্শন, যিসকলে দলীয় শাখাৰ ট্ৰেপ ৫০ শ্বটত নিখুঁটভাৱে ভাৰতক পডিয়ামৰ শীৰ্ষত উপনীত কৰিলে৷ বহুত সুন্দৰ প্ৰদৰ্শন৷ আকাংক্ষিত স্বৰ্ণ পদকৰ বাবে অভিনন্দন৷”

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian Men’s shooter team for winning Gold medal
01 OCT 2023 8:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed happiness and congratulated Indian Men’s shooter team, Tondaiman PR, Kynan Chenai and Zoravar Singh Sandhu for wining Gold medal at Asian Games in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X;
“ What a magnificent performance by our shooters @tondaimanpr, @kynanchenai and Zoravar Singh Sandhu, who have taken India to a perfect podium finish in the Trap-50 Shots Team event. Well done! Congratulations for the coveted Gold Medal.”