প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী নুপাগী সুত্তর তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 OCT 2023 8:22PM by PIB Imphal
হাংঝৌ এসিয়ান গেমসতা সনাগী মেদল ফংলকপদা ভারতকী নুপাগী সুত্তর তিম, তোন্দাইমন পি.আর, কিনন চেনাই অমসুং জোরাবর সিংহ সন্ধু প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা অমসুং হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়গী সুত্তরশিং @tondaimanpr, @kynanchenai অমসুং জোরাবর সিংহ সন্ধুনা অঙকপা পর্ফোমেন্স অমা পীদুনা, ত্রেপ-৫০ সুত তিম ইভেন্তদা ভারত সনাগী মেদল ফংলে। ফজনা পাংথোক্লে! সনাগী মেদল ফংলকপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকচরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian Men’s shooter team for winning Gold medal
01 OCT 2023 8:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed happiness and congratulated Indian Men’s shooter team, Tondaiman PR, Kynan Chenai and Zoravar Singh Sandhu for wining Gold medal at Asian Games in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X;
“ What a magnificent performance by our shooters @tondaimanpr, @kynanchenai and Zoravar Singh Sandhu, who have taken India to a perfect podium finish in the Trap-50 Shots Team event. Well done! Congratulations for the coveted Gold Medal.”