Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to derailment of few coaches of North East Express
12 OCT 2023 12:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives due to derailment of a few coaches of the North East Express. Shri Modi stressed that authorities are providing all possible assistance to those affected.
The Prime Minister’s Office posted on X:
“Pained by the loss of lives due to the derailment of a few coaches of the North East Express. Condolences to the bereaved families. I pray for a quick recovery of the injured. Authorities are providing all possible assistance to all those affected: PM”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নোর্থ-ইস্ত এক্সপ্রেসকী কোচ খর তালিদগী নান্থবদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
12 OCT 2023 12:39PM by PIB Imphal
নোর্থ-ইস্ত এক্সপ্রেসকী কোচ খর তালিদগী নান্থবদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি অৱাবা তারবশিংদা ওথোরিতিশিংনা পাংবা য়াবা মতেংশিং পাংলি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা হায়খি;
“নোর্থ-ইস্ত এক্সপ্রেসকী কোচ খর তালিদগী নান্থবদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবদা ফগৎলক্নবা ঐনা থৌনিজরি। অৱাবা তারবশিংদা ওথোরিতিশিংনা পাংবা য়াবা মতেংশিং পাংলি: প্রধান মন্ত্রী”।