প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতনা ইজরেলগীদমক অসিগুম্বা অৱাবা তাল্লক অসিদা অচেৎপা ফিরেপ অমগা লোইননা লেপ্লিঃ প্রধান মন্ত্রী
10 OCT 2023 4:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী ইজরেলগী মপাং বেঞ্জামিন নেতান্যুহুবু মহাক্কী লৈবাক্তা লৈরিবা ফিভমগী মতাংদা পাউদম্বীরকপগীদমক থাগৎখি।
মওং অমহেক্তগী হিংশাগী থৌওংবু নুংনাংবা ফোংদোক্লদুনা প্রধান মন্ত্রীনা অসিগুম্বা ৱারবা ফিভম অসিদা ইজরেলগীদমক লেপ্লি হায়না ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"ঐহাক্না বেঞ্জামিন নেতান্যুহুবু হৌজিক ওইরিবা ফিভম অসিগী মতাংদা ফোন তৌবীরক্তুনা পাউদম্বীরকপগীদমক থাগৎচরি।
ভারতকী মীপুম খুদিংমক্না অসিগুম্বা ৱারবা ফিভম অসিদা ইজরেলগীদমক লেপ্লি। ভারতনা মওং অমহেক্তগী হিংশাগী থৌওংবু য়ানিংদবগা লোইননা অমত্তা ওইনা নুংনাংবা ফোংদোক্লি।"

Prime Minister's Office
People of India stand firmly with Israel in this difficult hour: PM
10 OCT 2023 4:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, thanked his Israeli counterpart Benjamin Netanyahu for updating him on the ongoing situation in his country.
Condemning terrorism in all its forms, the Prime Minister expressed solidarity with Israel at this difficult time.
The Prime Minister posted on X:
"I thank Prime Minister Benjamin Netanyahu for his phone call and providing an update on the ongoing situation. People of India stand firmly with Israel in this difficult hour. India strongly and unequivocally condemns terrorism in all its forms and manifestations."