Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by Men’s Kabbadi Team at Asian Games 2022
07 OCT 2023 6:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Men’s Kabbadi Team on winning the Gold medal in at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“A moment of jubilation! Our Kabbadi Men's Team is Invincible!
Congratulations on clinching the Gold Medal at Asian Games.
Their relentless determination and impeccable teamwork have brought glory to India.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এসিয়ন গেম্স ২০২২দা নুপাগী কবদ্দী তীম্না সনাগী মেদল ফংলকপদা হরাও তয়াম্বা ফোঙদোকখ্রে
07 OCT 2023 6:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুপাগী কবদ্দী তীমবু হাংজৌদা পাঙথোকখিবা এসিয়ন গেম্স ২০২২দা সনাগী মেদল ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখিবদা:
“হরাও তয়াম্বগী মীৎকুপ অমনি! ঐখোয়গী কবদ্দী নুপাগী তীম নমথবা ঙমদে!
এসিয়ন গেম্সতা সনাগী মেদল ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍।
মখোয়না হনবা লৈতনা হোৎনবা অমদি অৱাৎপা লৈত্রবা তীমৱর্কনা ভারতকী মীংচৎ পুরক্লি‍।”