প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপাগী আর্চরি ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা অতানু দাস, তুসার সেলকে অমসুং বোম্মাদেবরাজ ধিরাজ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
06 OCT 2023 6:17PM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমসতা নুপাগী আর্চরি ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অতানু দাস, তুসার সেলকে অমসুং বোম্মাদেবরাজ ধিরাজ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়গী নুপাগী আর্চরি রিকর্ব তিম্না সিলভর মেদল ফংলকপা অসি হরাওবা মিকুপ অমনি। @ArcherAtanu, তুসার সেলকে অমসুং @BommadevaraD থাগৎচরি। মখোয়গী পর্ফোমেন্স অসি কৎথোকপা অমসুং খাংবা কনবদা য়ুম্ফম ওইবনি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Atanu Das, Tushar Shelke and Bommadevara Dhiraj for winning Silver Medal in Men's Archery event
06 OCT 2023 6:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Atanu Das, Tushar Shelke and Bommadevara Dhiraj for winning Silver Medal in Men's Archery event at Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“A moment of jubilation as our Men's Archery Recurve team brings home the Silver Medal. Congratulations, @ArcherAtanu, Tushar Shelke and @BommadevaraD, Keep it up! Theirs was a focused performance marked with dedication and determination.”