ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୁରୁଷ ତୀରନ୍ଦାଜ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବା ଅତନୁ ଦାସ, ତୁଷାର ଶେଲକେ ଏବଂ ବୋମ୍ମାଦେବର ଧୀରଜଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅଭିନନ୍ଦନ
06 OCT 2023 6:17PM by PIB Bhubaneswar
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ପୁରୁଷ ତୀରନ୍ଦାଜ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ଅତନୁ ଦାସ, ତୁଷାର ଶେଲକେ ଏବଂ ବୋମ୍ମାଦେବର ଧୀରଜଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଆମ ପୁରୁଷ ତୀରନ୍ଦାଜ ଟିକର୍ଭ ଟିମ୍ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିବା ବେଶ୍ ଖୁସିର କ୍ଷଣ । ଅତନୁ ଦାସ, ତୁଷାର ଶେଲକେ ଏବଂ ବୋମ୍ମାଦେବର ଧୀରଜଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଏପରି ବିଜୟ ଜାରି ରହୁ । ସେମାନଙ୍କ ପ୍ରଦର୍ଶନ ନିଷ୍ଠା, ସମର୍ପଣ ଓ ଦୃଢ଼ ସଂକଳ୍ପ କେନ୍ଦ୍ରୀକ ଥିଲା ।’

Prime Minister's Office
PM congratulates Atanu Das, Tushar Shelke and Bommadevara Dhiraj for winning Silver Medal in Men's Archery event
06 OCT 2023 6:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Atanu Das, Tushar Shelke and Bommadevara Dhiraj for winning Silver Medal in Men's Archery event at Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“A moment of jubilation as our Men's Archery Recurve team brings home the Silver Medal. Congratulations, @ArcherAtanu, Tushar Shelke and @BommadevaraD, Keep it up! Theirs was a focused performance marked with dedication and determination.”