Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Satwik Sairaj Rankireddy and Chirag Shetty for clinching Gold in Badminton Men's Doubles
07 OCT 2023 3:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Satwik Sairaj Rankireddy and Chirag Shetty for clinching Gold in Badminton Men's Doubles at Asian Games in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X;
“The electrifying duo of @satwiksairaj and @Shettychirag04 have won a Gold Medal in Badminton Men's Doubles. Congrats to them. Their game lights up the court and makes India proud always!“

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপাগী বেতমিন্তন দবলদা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা সাতৱিক সাইরাজ রানকিরেদ্দি অমসুং চিরাগ সেত্তি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
07 OCT 2023 3:45PM by PIB Imphal
হাংঝৌ এসিয়ান গেমসতা নুপাগী বেতমিন্তন দবলদা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সাতৱিক সাইরাজ রানকিরেদ্দি অমসুং চিরাগ সেত্তি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ শক্তির লৈরবা @satwiksairaj অমসুং @Shettychirag04 গী জুরানা নুপাগী বেতমিন্তন দবলদা সনাগী মেদল ফংলে। মখোয় থাগৎচরি। মখোয়গী গেমনা ভারত চাউথোকচবা ফাওহল্লে!”