প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মুম্বাইগী গোরেগাউন্দা মৈ চাকপগী থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
06 OCT 2023 12:50PM by PIB Imphal
মুম্বাইগী গোরেগাউন্দা মৈ চাকপগী থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। লৈখিদ্রবা মীওই অমগী মরী-মতাদা লুপা লাখ ২ অমসুং অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পি.এম.এন.আর.এফগী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীনবা প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোক্লে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা হায়খি;
মুম্বাইগী গোরেগাউন্দা মৈ চাকপগী থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা ঐনা থৌনিজরি। অৱাবা তারবশিংদা ওথোরিতিশিংনা পাংবা য়াবা মতেংশিং পাংলি।
লৈখিদ্রবা মীওই অমগী মরী-মতাদা লুপা লাখ ২ অমসুং অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পি.এম.এন.আর.এফগী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী”।

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to a fire mishap in Mumbai's Goregaon
Announces ex-gratia from PMNRF
06 OCT 2023 12:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives due to a fire mishap in Mumbai's Goregaon. The Prime Minister announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister’s Office tweeted;
“Pained by the loss of lives due to a fire mishap in Mumbai's Goregaon. Condolences to the bereaved families. I pray that the injured recover soon. Authorities are providing all possible assistance to those affected.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM”