ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଦିଲ୍ଲୀ କ୍ୟାଣ୍ଟର ଆର୍ମି ହସ୍ପିଟାଲ (ଆର୍ ଆଣ୍ଡ୍ ଆର୍)ରେ ଇଏନଟି ବିଭାଗ ଦ୍ୱାରା ଗତ ୧୮ ମାସ ମଧ୍ୟରେ ଏକକାଳୀନ ୫୦ ବାଇଲାଟେରାଲ କୋକ୍ଲିୟର ପ୍ରତିରୋପଣକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
05 OCT 2023 11:04AM by PIB Bhubaneswar
ଦିଲ୍ଲୀ କ୍ୟାଣ୍ଟର ଆର୍ମି ହସ୍ପିଟାଲ (ଆର୍ ଆଣ୍ଡ୍ ଆର୍)ରେ କାନ, ନାକ ଓ ଗଳା (ଇଏନଟି) ବିଭାଗ ଦ୍ୱାରା ଗତ ୧୮ ମାସ ମଧ୍ୟରେ ଏକକାଳୀନ ୫୦ ବାଇଲାଟେରାଲ କୋକ୍ଲିୟର ପ୍ରତିରୋପଣକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରେସ ବ୍ୟୁରୋର ଏକ ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟକୁ କୋଟ୍ କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
‘କୋକ୍ଲିୟର ପ୍ରତିରୋପଣରେ ଏକ ବଡ଼ ମାନଦଣ୍ଡ ସ୍ଥିର କରିବା ପାଇଁ ପ୍ରଶଂସା । ଏପରି ଉତ୍ସର୍ଗୀକୃତତା ଏବଂ ପାରଦର୍ଶିତା ଅନେକଙ୍କ ପାଇଁ ଏକ ଉଜ୍ଜ୍ୱଳ ଓ ସୁସ୍ଥ ଭବିଷ୍ୟତ ସୁନିଶ୍ଚିତ କରେ । ଏହି ସଫଳତା ଆମ ବୃତ୍ତିଗତ ଡାକ୍ତରଙ୍କ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ବିଷୟରେ ମଧ୍ୟ ଅନେକ କିଛି କହିଥାଏ ।’

Prime Minister's Office
PM lauds benchmark of 50 bilateral simultaneous cochlear implants in the last 18 months by ENT Department at Army Hospital (R&R) in Delhi Cantt
05 OCT 2023 11:04AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the benchmark of 50 bilateral simultaneous cochlear implants in the last 18 months by the Department of Ear, Nose & Throat (ENT) at Army Hospital (R&R) in Delhi Cantt.
Quoting a post on X by Press Information Bureau, the Prime Minister said;
“Compliments for setting a great benchmark in cochlear implants. Such dedication and expertise ensure a brighter and healthier future for many. This accomplishment also speaks volumes about our medical professionals' commitment.”