Prime Minister's Office
PM lauds benchmark of 50 bilateral simultaneous cochlear implants in the last 18 months by ENT Department at Army Hospital (R&R) in Delhi Cantt
05 OCT 2023 11:04AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the benchmark of 50 bilateral simultaneous cochlear implants in the last 18 months by the Department of Ear, Nose & Throat (ENT) at Army Hospital (R&R) in Delhi Cantt.
Quoting a post on X by Press Information Bureau, the Prime Minister said;
“Compliments for setting a great benchmark in cochlear implants. Such dedication and expertise ensure a brighter and healthier future for many. This accomplishment also speaks volumes about our medical professionals' commitment.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দিল্লি কেন্তদা আর্মি হোস্পিতাল(আর অমসুং আর)দা ই.এন.তি দিপার্তমেন্তদা হৌখিবা থা ১৮দা বাইলেতরেল সাইমলতেনস কক্লিয়ার ইমপ্লান্ত ৫০ পাংথোকখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
05 OCT 2023 11:04AM by PIB Imphal
দিল্লি কেন্তদা আর্মি হোস্পিতাল(আর অমসুং আর)দা ই.এন.তি দিপার্তমেন্তদা হৌখিবা থা ১৮দা বাইলেতরেল সাইমলতেনস কক্লিয়ার ইমপ্লান্ত ৫০ পাংথোকখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রেস ইনফোর্মেসন বিউরোগী এক্স পোস্ত অমা লৌখৎলদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“কক্লিয়ার ইমপ্লান্তশিংগী অচৌবা থবক অমা পাংথোকপগীদমক থাগৎচরি। অসিগুম্বা কৎথোকপা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবা অসিনা তুংগী মীওই কয়া নুংঙাইবা অমসুং মশা ফবা পুন্সি অমা ফংহল্লগনি। ঐখোয়গী মেদিকেলগী লমদা থবক তৌরিবশিংগী থাজবা অদু মসিগী মাইপাকপা অসিনা উৎলে”।