প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমসতা মেদল ৭১ ফংবদা প্রধান মন্ত্রীনা শান্নরোয়শিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
04 OCT 2023 12:41PM by PIB Imphal
মেদল ৭১ ফংবগীদমক ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শান্নরোয়শিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে, মসি এসিয়ান গেমসতা ভারতকী খ্বাইদগী য়াম্বা মেদল মশিংনি হায়না ফোঙদোকখ্রে।
মসিগী মেদল মশিং অসি শান্নরোয়শিংগী লাম্বা লৈতবা কৎথোকপা, থৌনা অমসুং শান্নবগী ইচং থৌবা অদুগী খুদম অমনি হায়না মহাক্না শিংথাখি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান গেমসতা ভারতনা হান্নদগী হেন্না ঙান্থোইরে!
মেদল ৭১ ফংদুনা, ঐখোয়গী খ্বাইদগী য়াম্বা মেদল মশিং অসিদা ঐখোয়না হরাওবা ফোঙদোক্লি, মসি ঐখোয়গী শান্নরোয়শিংগী লাম্বা লৈতবা কৎথোকপা, থৌনা অমসুং শান্নবগী ইচং থৌবা অদুগী খুদম অমনি।
মেদল খুদিংমক থবক কনবা অমসুং পামজবগী পুন্সিগী খোঙচৎ অমগী মশক তাক্লি।
লৈবাক শীনবা থুংবগী চাউথোকচনিংঙাই ওইবা মিকুপ অমনি। ঐখোয়গী শান্নরোয়শিং থাগৎচরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates athletes for winning 71 medals in Asian Games
04 OCT 2023 12:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated athletes for winning 71 medals, calling it India's best-ever medal tally in the Asian Games.
He called this tally a testament to the unparalleled dedication, grit and sporting spirit of the athletes.
The Prime Minister posted on X:
"India shines brighter than ever before at the Asian Games!
With 71 medals, we are celebrating our best-ever medal tally, a testament to the unparalleled dedication, grit and sporting spirit of our athletes.
Every medal highlights a life journey of hard work and passion.
A proud moment for the entire nation. Congrats to our athletes."