ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଲାଲ ବାହାଦୂର ଶାସ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ମନେ ପକାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
02 OCT 2023 8:53AM by PIB Bhubaneswar
ଲାଲ ବାହାଦୂର ଶାସ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଦେଇଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଲାଲ ବାହାଦୂର ଶାସ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ମନେ ପକାଉଛି । ତାଙ୍କର ସରଳତା, ଦେଶ ପ୍ରତି ଉତ୍ସର୍ଗୀକୃତତା ଏବଂ ‘ଜୟ ଯବାନ, ଜୟ କିଷାନ’ ଭଳି ନିଆରା ନାରା ଆଜି ମଧ୍ୟ ପିଢ଼ି ପରେ ପିଢ଼ିକୁ ପ୍ରେରଣା ଯୋଗାଉଛି । ଭାରତର ବିକାଶ ପ୍ରତି ତାଙ୍କ ଅଦମ୍ୟ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ଏବଂ ଆହ୍ୱାନପୂର୍ଣ୍ଣ ସମୟରେ ତାଙ୍କ ନେତୃତ୍ୱ ଆଦର୍ଶ ହୋଇ ରହିଛି । ଏକ ଶକ୍ତିଶାଳୀ ଭାରତ ପାଇଁ ଥିବା ତାଙ୍କ ଲକ୍ଷ୍ୟକୁ ସାକାର କରିବା ଲାଗି ଆମେ ସର୍ବଦା କାମ କରିବା ।’

Prime Minister's Office
Prime Minister remembers Lal Bahadur Shastri on his Jayanti
02 OCT 2023 8:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Lal Bahadur Shastri on his Jayanti.
The Prime Minister posted on X;
“Remembering Lal Bahadur Shastri Ji on his Jayanti. His simplicity, dedication to the nation, and iconic call for 'Jai Jawan, Jai Kisan' resonate even today, inspiring generations. His unwavering commitment to India's progress and his leadership during challenging times remain exemplary. May we always work to realise his vision for a strong India.”