Prime Minister's Office
Prime Minister remembers Lal Bahadur Shastri on his Jayanti
02 OCT 2023 8:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Lal Bahadur Shastri on his Jayanti.
The Prime Minister posted on X;
“Remembering Lal Bahadur Shastri Ji on his Jayanti. His simplicity, dedication to the nation, and iconic call for 'Jai Jawan, Jai Kisan' resonate even today, inspiring generations. His unwavering commitment to India's progress and his leadership during challenging times remain exemplary. May we always work to realise his vision for a strong India.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহাক্কী মপোক নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রীনা লাল বহাদুর শাস্ত্রি নিংশিংখ্রে
02 OCT 2023 8:53AM by PIB Imphal
মহাক্কী মপোক নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লাল বহাদুর শাস্ত্রিগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মহাক্কী মপোক নুমিত্তা লাল বহাদুর শাস্ত্রি নিংশিংলি। মহাক্কী অচম্বা পুন্সি, লৈবাক্কীদমক কৎথোকপা অমসুং ‘জয় জৱান , জয় কিষান’ খোল্লাউ ঙসি ফাওবা খোন্থাং য়ৈরি অমসুং মীরোল কয়াদা ইথিল পীরি। ভারত চাউখৎনবা মহাক্কী থবকশিং অমসুং অৱাবা মতমদা মহাক্কী লুচিংবগী থবকশিং খুদম ওইদুনা লৈহৌরে। মপাঙ্গল কনবা ভারত অমা শেমগৎনা মহাক্কী মঙলান ঐখোয়না মঙফাওনহল্লসি”।