প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কিৰণ বালিয়ানক ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে অভিনন্দন জনাইছে
30 SEP 2023 2:57PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এছিয়ান গেমছত শ্বট পুট ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে কিৰণ বালিয়ানক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত এইদৰে পোষ্ট কৰে;
"এছিয়ান গেমছ ২০২২ত ভাৰতীয় খেলুৱৈসকলৰ সাফল্য অব্যাহত আছে!
অসাধাৰণ কিৰণ বালিয়ানক শ্বট পুট ইভেণ্টত তেওঁৰ বিস্ময়কৰ সাফল্য আৰু ব্ৰঞ্জৰ পদক জয়ৰ বাবে এক বহুত বহুত অভিনন্দন। তেওঁৰ সফলতাই সমগ্ৰ দেশবাসীক আনন্দিত কৰিছে।"

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Kiran Baliyan for winning Bronze Medal
30 SEP 2023 2:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Kiran Baliyan for winning Bronze Medal in the Shot Put event at Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Indian athletes continue to shine at the Asian Games 2022!
A big congratulations to the exceptional Kiran Baliyan for her amazing achievement in the Shot Put event and winning the Bronze Medal. Her success has delighted the entire nation.”