প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কিরন বলিয়াবু ব্রোঞ্জ মেদল লৌবগীদমক্তা থাগৎখ্রে
30 SEP 2023 2:57PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কিরন বলিয়াবু এসিয়ন গেম্সকী শোৎ পুৎ ইভেন্ততা ব্রোঞ্জ মেদল লৌবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখিঃ
“ভারতকী শান্নরোইশিংনা এসিয়ন গেম্স 2022দা ঙাইন্থোইবা লেপ্ত্রি!
কিরন বলিয়ানা শোত পুৎ ইভেন্ততা মশক থোকপা পরফোর্মেন্স উত্তুনা ব্রোঞ্জ মেদল লৌবগীদমক্তা থাগৎচরি। মহাক্কী মায় পাকপনা লৈবাক পুম্ববু নুংঙাইহল্লে”।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Kiran Baliyan for winning Bronze Medal
30 SEP 2023 2:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Kiran Baliyan for winning Bronze Medal in the Shot Put event at Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Indian athletes continue to shine at the Asian Games 2022!
A big congratulations to the exceptional Kiran Baliyan for her amazing achievement in the Shot Put event and winning the Bronze Medal. Her success has delighted the entire nation.”