Prime Minister's Office
PM congratulates Dr Mohamed Muizzu on being elected as the President of Maldives
01 OCT 2023 9:43AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Dr Mohamed Muizzu on being elected as the President of Maldives.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations and greetings to @MMuizzu on being elected as President of the Maldives.
India remains committed to strengthening the time-tested India-Maldives bilateral relationship and enhancing our overall cooperation in the Indian Ocean Region."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মালদিবসকী রাস্ত্রপতি ওইনা খল্লবা দোক্তর মোহমদ মুইজু প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 OCT 2023 9:43AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালদিবসকী রাস্ত্রপতি ওইনা খল্লবা দোক্তর মোহমদ মুইজু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মালদিবসকী রাস্ত্রপতি ওইনা খল্লকপদা @Mmuizzu থাগৎচরি অমসুং য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
মতম কুইরবা ভারত-মালদিবস লৈবাক অনিগী মরী মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অমসুং ভারত মহাসাগর লমদমদা ঐখোয়গী মতেং পাংনবা হেনগৎহন্নবা ভারতনা লেপ্তনা হোৎনরি”।