প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এছিয়ান গেমছ ২০২২ত টেনিছ মিক্সড ডাবলছ ইভেণ্টত স্বৰ্ণ পদক জয় কৰাত সন্তুষ্টি প্ৰকাশ কৰে
30 SEP 2023 6:36PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে হাংঝাউত আয়োজিত এছিয়ান গেমছ ২০২২ত টেনিছ মিক্সড ডাবলছ ইভেণ্টত স্বৰ্ণ পদক জয় কৰাত ৰোহন বোপান্না আৰু ৰুতুজা ভোসলেৰ মিক্সড ডাবলছ যুটিক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে:
"ৰোহন বোপান্না আৰু ৰুতুজা ভোসলেই কি চমকপ্ৰদ খেল দেখুৱালে। তেওঁলোকে টেনিছ মিক্সড ডাবলছত ভাৰতৰ হৈ প্ৰতিষ্ঠিত স্বৰ্ণ পদক জয় কৰিছে। তেওঁলোকে উল্লেখযোগ্য টীম ভাবনা আৰু পাৰস্পৰিক সমন্বয় প্ৰদৰ্শন কৰে। তেওঁলোকৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰয়াসৰ বাবে শুভকামনা।"

Prime Minister's Office
PM celebrates Gold medal in Tennis Mixed Doubles event at Asian Games 2022
30 SEP 2023 6:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Mixed Doubles pair of Rohan Bopanna and Rutuja Bhosale on winning Gold medal in Tennis Mixed Doubles event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“What a great game by Rohan Bopanna and Rutuja Bhosale. They bring back a prestigious Gold for India in Tennis Mixed Doubles. They have demonstrated remarkable team spirit and coordination. Best wishes for their future endeavours.