Prime Minister's Office
PM celebrates Gold medal in Tennis Mixed Doubles event at Asian Games 2022
30 SEP 2023 6:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Mixed Doubles pair of Rohan Bopanna and Rutuja Bhosale on winning Gold medal in Tennis Mixed Doubles event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“What a great game by Rohan Bopanna and Rutuja Bhosale. They bring back a prestigious Gold for India in Tennis Mixed Doubles. They have demonstrated remarkable team spirit and coordination. Best wishes for their future endeavours.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমস ২০২২দা তেন্নিস মিক্স দবল ইভেন্তদা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
30 SEP 2023 6:36PM by PIB Imphal
হাংঝৌ এসিয়ান গেমস ২০২২দা তেন্নিস মিক্স দবল ইভেন্তদা সনাগী মেদল ফংলকপদা রোহন বোপনা অমসুং রুতুজা ভোসলেগী মিক্স দবল পিয়ার প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“রোহন বোপনা অমসুং রুতুজা ভোসলেগী ফজরবা গেম অমা উৎখ্রে। তেন্নিস মিক্স দবলদা মখোয়না ভারতকীদমক লেমজনিঙাই ওইরবা সনাগী মেদল অমা পুরক্লে। মখোয়না শিংথানিঙাই ওইরবা তিম স্পিরিৎ অমসুং পুন্না থবক তৌমিন্নবগী থৌনা অদু উৎথোক্লে। মখোয়গী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।