ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
୫୦ ମିଟର ରାଇଫଲ ମେନ୍ସ ୩ପି ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବା ଐଶ୍ୱର୍ଯ୍ୟ ପ୍ରତାପ ସିଂଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅଭିନନ୍ଦନ
29 SEP 2023 7:52PM by PIB Bhubaneshwar
୫୦ ମିଟର ରାଇଫଲ ମେନ୍ସ ୩ପି ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବା ଐଶ୍ୱର୍ଯ୍ୟ ପ୍ରତାପ ସିଂଙ୍କ ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଐଶ୍ୱର୍ଯ୍ୟ ପ୍ରତାପ ସିଂ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ହାସଲ କରିଥିବାରୁ ଗର୍ବିତ । ୫୦ ମିଟର ରାଇଫଲ ମେନ୍ସ ୩ପି ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ଅତୁଳନୀୟ ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ତାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ସେ ଜଣେ ଚାମ୍ପିୟନ ଯେ କି ଖେଳ କୌଶଳ ଏବଂ ଉତ୍କୃଷ୍ଟତାର ପ୍ରତୀକ ।’

Prime Minister's Office
PM congratulates Aishwary Pratap Singh on winning Silver Medal in 50m Rifle Men's 3P event
29 SEP 2023 7:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness as shooter, Aishwary Pratap Singh wins Silver Medal in 50m Rifle Men's 3P event at Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Proud of Aishwary Pratap Singh's exceptional Silver Medal. Congratulations to him for the exceptional performance in the 50m Rifle Men's 3P event. His is a remarkable champion, personifying sportsmanship and excellence.”