প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রোজগার মেলাগী মখাদা, প্রধান মন্ত্রীনা সেপ্তেম্বর ২৬তা লৈঙাক্কী লোইশঙশিং অমসুং ওর্গানাইজেসনশিংদা নৌনা ইন্দক্ত তৌখ্রবা রিক্রুতশিংদা এপ্পোইন্তমেন্ত লেত্তর ৫১,০০০ য়েন্থোক্কদৌরি
রোজগার মেলা অসি প্রধান মন্ত্রীনা থবক পীনবগীদমক খ্বাইদগী চাউনা থমখিবা মরুওইবা পান্দম ফংনবগী মায়কৈদা চঙশিল্লিবা খোঙথাং অমনি
নৌনা ইন্দক্ত তৌরবা এপোইন্তীশিং অসি ওনলাইন মোদ্যুল কর্ময়োগী প্ররম্বগী খুত্থাংদা মশানা মশাবু ত্রেন তৌজগনি
25 SEP 2023 2:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সেপ্তেম্বর ২৬, ২০২৩গী অয়ুক পুং ১০:৩০ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুত্থাংদা নৌনা ইন্দক্ত তৌখ্রবা রিক্রুতশিংদা থবক এপ্পোইন্তমেন্ত লেত্তর ৫১,০০০ য়েন্থোক্কদৌরি। প্রধান মন্ত্রীনা থৌরম অসিদা এপ্পোইন্তীশিং অসিগী মফমদসু ৱা ঙাংগনি।
রোজগার মেলা অসি লৈবাক অসিদা লৈবা মফম ৪৬তা পাঙথোক্কনি। রিক্রুত্মেন্ত অসি থৌরাং অসিবু শৌগৎপা কেন্দ্র সরকারগী বিভাগ অমসুং রাজ্য সরকার/য়ু.তি.শিংদা পাক শন্না পাঙথোক্লি। লৈবাক অসিগী মফম কয়াদগী খল্লক্লবা অনৌবা রিক্রুতশিংনা দিপার্ত্মেন্ত ওব পোস্ত, ইন্দিয়ন ওদিত এন্দ একাউন্তস দিপার্ত্মেন্ত, দিপার্ত্মেন্ত ওব এতোমিক এনর্জী, দিপার্ত্মেন্ত ওব রেভিন্যু, দিপার্ত্মেন্ত ওব হাইয়র এজুকেসন, ঙাকশেল মন্ত্রালয়, হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয় অমসুং অতৈ কয়া য়াওনা তোঙান-তোঙানবা মন্ত্রালয়/বিভাগশিংদা চঙগনি।
রোজগার মেলা অসি প্রধান মন্ত্রীনা থবক পীনবগীদমক খ্বাইদগী চাউনা থমখিবা মরুওইবা পান্দম ফংনবগী মায়কৈদা চঙশিল্লিবা খোঙথাং অমনি। রোজগার মেলা অসিনা মখা তানা নহাশিংদা থবক পীনবা হোৎনবদা অমসুং মখোয়বু মশানা মশাবু শক্তি লৈহন্নবা অমসুং লৈবাক্কী চাউখৎ থৌরাংদা শরুক য়াবা ঙমজনবা মরুওইবা পোৎলম অমা ওইগনি।
নৌনা ইন্দক্ত তৌরবা এপ্পোইন্তীশিং অসিনা মখোয় মশানা মশাবু 'এনিৱেয়র এনি দিভাইস' লর্নিং ফোর্মেতকীদমক ই লর্নিং কোর্স ৬৮০ হেন্না ফংহল্লিবা আইগোত কর্ময়োগী পোর্তেলদা ওনলাইন মোদ্যুল অমা ওইরিবা কর্ময়োগী প্ররম্বগী খুত্থাংদা ত্রেন তৌজবা য়াবগী খুদোংচাবা ফংগনি।

Prime Minister's Office
Under Rozgar Mela, PM to distribute about 51,000 appointment letters to newly inducted recruits in Government departments and organisations on 26th September
Rozgar Mela is a step towards fulfilment of the commitment of PM to accord highest priority to employment generation
Newly inducted appointees to also train themselves through online module Karmayogi Prarambh
25 SEP 2023 2:55PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will distribute about 51,000 appointment letters to newly inducted recruits on 26th September, 2023 at 10:30 AM via video conferencing. Prime Minister will also address the appointees on the occasion.
The Rozgar Mela will be held at 46 locations across the country. The recruitments are taking place across Central Government Departments as well as State Governments/UTs supporting this initiative. The new recruits, selected from across the country will be joining the Government in various Ministries/Departments including Department of Posts, Indian Audit & Accounts Department, Department of Atomic Energy, Department of Revenue, Department of Higher Education, Ministry of Defence, Ministry of Health & Family Welfare, among others.
The Rozgar Mela is a step towards fulfilment of the commitment of the Prime Minister to accord highest priority to employment generation. The Rozgar Mela is expected to act as a catalyst in further employment generation and provide meaningful opportunities to the youth for their empowerment and participation in national development.
The newly inducted appointees are also getting an opportunity to train themselves through Karmayogi Prarambh, an online module on iGOT Karmayogi portal, where more than 680 e-learning courses have been made available for ‘anywhere any device’ learning format.