Prime Minister's Office
PM congratulates men's Coxless Four Rowing Team for winning Bronze at Asian Gamesย
25 SEP 2023 2:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Ashish, Bheem Singh, Jaswinder Singh & Punit Kumar of India's men's Coxless Four Rowing Team for winning Bronze Medal at Asian Games 2022.
PM Modi noted incredible determination and coordination of the team to achieve this remarkable achievement.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নুপাগী কোক্সলেস ফোর রোৱিং তীমবু এসিয়ান গেম্সতা ব্রোঞ্জ ফংলকপগীদমক থাগৎলক্লি
25 SEP 2023 2:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অসিস, ভীম সিংহ, জসৱিন্দর সিংহ অমদি পুনিৎ কুমারনা শাবা ভারতকী নুপাগী কোক্সলেস ফোর রোৱিং তীমবু এসিয়ান গেম্স ২০২২দা ব্রোঞ্জ ফংলকপগীদমক থাগৎখ্রে‍।
পি.এম. মোদীনা মশক থোক্না মায় পাকপা অসি ফংনবগীদমক তীম অদুনা উৎখিবা অঙকপগী মশক ওইরবা ফিরেপ অমদি পুন্না চৎমিন্নবগী মতৌবু শিংথাখি‍।