প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নারী শক্তি বন্দন অধিনিয়ম পাস তৌখ্রবা মতুংদা নুপী এম.পি.শিংনা পি.এম.গা উনখ্রে
22 SEP 2023 8:22AM by PIB Imphal
ঙরাং নুমিদাংদা পুৱারী ওইরবা নারী শক্তি বন্দন অধিনিয়ম পাস তৌবদা নুংঙাইবা ফোঙদোক্নবা নুপী মেম্বর ওফ পার্লিয়ামেন্তনা প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
"নারী শক্তি বন্দন অধিনিয়ম পাস তৌবদা হরাও নুংঙাইবনা থল্লবা দাইনামিক ওইবা নুপী এম.পি.শিংগা উনবা ফংজখি।
অহোংবা পুরকপদা মাংজিল থারিবশিংবু অমত্তা ওইনা পুনশিন্দুনা মখোয়না পুখৎলকপা লেজিস্লেসন অসিগী নুংঙাইবা ফোঙদোকপা উবদা য়াম্না নুংঙাইবা পোকই।
নারী শক্তি বন্দন অধিনিয়ম পাস তৌখিবগা ইরোইননা ঐখোয়গী নারী শক্তিনা অওনবা পুরকপা অসিগী মরু ওইবা য়ুম্ফম ওইদুনা হেন্না আশা লৈবা, হেন্না ইনক্লুসিব ওইবা তুংলমচৎ অমা পুরক্নবা মাইকৈদা চংশিল্লি"।

Prime Minister's Office
Women MPs meet PM after passage of the Nari Shakti Vandan Adhiniyam
22 SEP 2023 8:22AM by PIB Delhi
Women Members of Parliament met Prime Minister to express their happiness over the passage of the historic Nari Shakti Vandan Adhiniyam last night.
The Prime Minister posted on X :
"Had the honor of meeting our dynamic women MPs who are absolutely thrilled at the passage of the Nari Shakti Vandan Adhiniyam.
It is gladdening to see the torchbearers of change come together to celebrate the very legislation they have championed.
With the passage of the Nari Shakti Vandan Adhiniyam, India stands at the cusp of a brighter, more inclusive future with our Nari Shakti being at the core of this transformation."