প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহাক্কী মপোক নুমিত্তা য়াইফ-পাউজেল পীরকখিবা মীওই খুদিংমক প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
17 SEP 2023 10:34PM by PIB Imphal
মহাক্কী মপোক নুমিত্তা য়াইফ-পাউজেল পীরকখিবা মীওই খুদিংমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। ভারত অমসুং মালেমগী মফম কয়াদগী ঙসি য়াইফ-পাউজেলশিং পীনরকপদা মহাক পুক্নিং য়াম্না নুংশিখি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারত অমসুং মালেমগী মফম কয়াদগী ঙসি য়াইফ-পাউজেলশিং পীনরকপদা পুক্নিং নুংশিখি। মখোয়গী য়াইফ-পাউজেল পীরকখিবা মীওই খুদিংমক ঐনা থাগৎচরি।
নুমিৎ অসিদা মীওই কয়ানা ওইজবা থিদনা খুন্নাইগী থবক পাংথোকপদা অপেনবা পোকই। থবক খুদিংমক অখন্নবনি অমসুং ঐখোয়গী অপুনবগী ৱাখল্লোন মপাঙ্গল কনখৎহল্লে”।

Prime Minister's Office
PM thanks each and every person who has shared their wishes on his birthday
17 SEP 2023 10:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi thanked each and every person who has shared their wishes on his birthday. He is also deeply touched by the outpouring of wishes today from all over India and the world.
In a X post, the Prime Minister said;
“Deeply touched by the outpouring of wishes today from all over India and the world. I thank each and every person who has shared their wishes.
Overwhelmed to see so many people engaging in selfless social work on this day. Every gesture is special and strengthens our collective spirit.”