প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জন্মদিন উপলক্ষে শুভেচ্ছা জনোৱা প্ৰতিগৰাকী ব্যক্তিক ধন্যবাদ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
17 SEP 2023 10:34PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে তেওঁৰ জন্মদিন উপলক্ষে শুভেচ্ছা জনোৱা প্ৰতিগৰাকী ব্যক্তিক ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে৷ তেওঁ লগতে দেশ তথা বিশ্বজুৰি লাভ কৰা অগণিত শুভেচ্ছাত অভিভূত হৈ পৰে৷
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“সমগ্ৰ ভাৰত তথা বিশ্বজুৰি লাভ কৰা অগণিত শুভেচ্ছাৰ বাবে অভিভূত হৈ পৰিছো৷ যিসকলে শুভেচ্ছা জনাইছে, তেওঁলোক সকলোকে ধন্যবাদ জনাইছো৷
এই দিনটোত বহুলোকে নিস্বাৰ্থ সামাজিক কামত লিপ্ত হোৱা দেখি আপ্লুত হৈছো। প্ৰতিটো কামেই বিশেষ আৰু আমাৰ সামূহিক মনোভাৱক শক্তিশালী কৰে৷”

Prime Minister's Office
PM thanks each and every person who has shared their wishes on his birthday
17 SEP 2023 10:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi thanked each and every person who has shared their wishes on his birthday. He is also deeply touched by the outpouring of wishes today from all over India and the world.
In a X post, the Prime Minister said;
“Deeply touched by the outpouring of wishes today from all over India and the world. I thank each and every person who has shared their wishes.
Overwhelmed to see so many people engaging in selfless social work on this day. Every gesture is special and strengthens our collective spirit.”