উপ-রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগী মপোক নুমিত্তা উপ-রাস্ত্রপতিনা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
17 SEP 2023 9:53AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী মপোক নুমিত্তা উপ-রাস্ত্রপতি শ্রী জগদিপ ধানখারনা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, উপ-রাস্ত্রপতিনা হায়খি;
“ইকায়খুম্নরবা ভারতকী প্রধান মন্ত্রী শ্রী @narendramodi জিগী মফমদা মপোক নুমিৎকী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। অদোমগী লুচিংবা, মীৎয়েং শানবা অমসুং থবক পাংথোকপা ঙম্বা অসিনা ভারত শিংথাবা য়ানা চাউখৎলে অমসুং অচৌবা অওনবা পুরক্লে। অদোমগী থবকশিং ঐখোয়গী জাতিগী পুৱারিদা হক্তুনা লৈহৌরে।
মালেমগী অপুনবা মীশিংগী শরুক তরুক্কী মনুংদা শরুক অমগী লৈফম ওইরিবা ভারতনা পুন্না চাউখৎমিন্নবা, মীয়াম য়াইফনবা অদোমগী পান্দম অসি থবক ওইনা পাংথোক্কনি।
তুংগী চহিশিংদা ভারতকী থবক তৌনবা তাইবং মপুনা অদোমগী হকচাং ফবা অমসুং নুংঙাইবা পীনবীবা ওইরসনু”।

Vice President's Secretariat
Vice President greets Prime Minister on his Birthday
17 SEP 2023 9:53AM by PIB Delhi
The Vice-President, Shri Jagdeep Dhankhar today extended his birthday greetings to the Prime Minister of India, Shri Narendra Modi.
In a X post, the Vice-President said;
“Warm birthday greetings to Hon’ble Prime Minister of India, Shri @narendramodi Ji. Your visionary leadership, missionary spirit and exemplary execution have steered Bharat to phenomenal progress and epochal transformation. Your legacy is etched in the annals of our nation’s history.
Bharat, home to one sixth of humanity, would ever cherish your commitment to inclusivity, public welfare and visionary outlook in sync with our civilisational ethos.
May you be blessed with good health and happiness by the Almighty to be in service of Bharat in the years ahead.”