Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Prime Minister of Japan
09 SEP 2023 7:56PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi held a bilateral meeting with H.E Mr. Fumio Kishida, Prime Minister of Japan, on 9 September 2023 on the sidelines of the G-20 Summit in New Delhi.
During the meeting, the leaders acknowledged the constructive dialogue of the two countries throughout the year on their priorities for their respective G-20 and G-7 Presidencies, particularly in bringing the concerns and aspirations of the Global South to the fore.
The leaders held discussions on various facets of the India-Japan bilateral partnership, including on infrastructure development, technological collaboration, investments and energy.
Both leaders reaffirmed their commitment to further deepening the India-Japan Special Strategic and Global Partnership.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জপানগী প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
09 SEP 2023 7:56PM by PIB Imphal
সেপ্তেম্বর ৯.২০২৩ দা নিউ দিল্লিদা জি-২০ মীফমগী নাকলদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জপানগী প্রধান মন্ত্রী ফুমিও কিসিদাগা লোয়ননা লৈবাক অনিগী ওইবা মীফম অমা পাংথোকখ্র।
গ্লোবেল সাউথকী মরুওইবা ৱাফমশিং পুখৎনবা লৈবাক অনিনা জি-২০ অমসুং জি-৭গী প্রসিদেন্ত ওইরিবা অসিদা চহি চুপ্পা লৈবাক অনিগী মরক্তা ৱারি শানখিবা অদু মীফম মনুংদা লুচিংবা অনিনা খঙমিন্নখি।
ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎপা, তেক্নোলোজিগী মতেং পীনবা, শেন থাদবা অমসুং ইনর্জি য়াওনা তোঙান-তোঙানবা হিরম কয়াদা ভারত-জপান লৈবাক অনিগী মতেং পীনবগী মতাংদা লুচিংবশিংনা খন্নখি।
ইন্দিয়া-জপান স্পিসিএল স্ত্রাতেজিক অমসুং গ্লোবেল পার্তনরশিপ মখা তানা ফগৎহন্নবা লুচিংবশিংনা অমুক হন্না থাজবা পীনখি।