Ministry of Information & Broadcasting
Shri Manish Desai assumes charge as Principal Director General, Press Information Bureau
01 SEP 2023 5:33PM by PIB Delhi
Shri Manish Desai has today assumed charge as Principal Director General of Press Information Bureau (PIB). Shri Desai takes over after the superannuation of Shri Rajesh Malhotra yesterday.
Shri Manish Desai, a 1989 batch Indian Information Service Officer. Prior to this, Shri Desai has worked as Principal DG, Central Bureau of Communication, looking after Government advertising and outreach activities.
During an illustrious career spanning three decades, Sh. Desai has handled various assignments including DG, Films Division, Addl DG (Administration & Training), IIMC, CEO, CBFC. During his stint at Films Division, he was associated with the setting up of the National Museum of Indian Cinema in Mumbai.
He also served in PIB Mumbai for over a decade handling media activities of various national and international events including the International Film Festival of India (IFFI), Goa.

ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
শ্রী মনিশ দেসাইনা প্রেস ইনফোর্মেসন ব্যুরোগী প্রিন্সিপাল দাইরেক্তর জেনরেল ওইনা থবক পায়খ্রে
01 SEP 2023 5:33PM by PIB Imphal
শ্রী মনিশ দেসাইনা ঙসি প্রেস ইনফোর্মেসন ব্যুরো (পি.আই.বি.)গী প্রিন্সিপাল দাইরেক্তর জেনরেল ওইনা থবক পায়খ্রে। শ্রী দেসাইনা ঙরাং শ্রী রাজেশ মলহোত্রাগী থবক তৌবগী মতম লোইরবা মতুং ফম অসি পায়খি।
শ্রী মনিশ দেসাই ১৯৮৯ বেতচকী ইন্দিয়ন ইনফোর্মেসন সর্বিস ওফিসর অমনি। মসিগী মমাংদা শ্রী দেসাই সেন্ত্রেল ব্যুরো ওফ কমুনিকেসনগী প্রিন্সিপাল দি.জি. ওইনা থবক তৌদুনা গবর্নমেন্ত এদভর্তাইজিং অমসুং আউতরিচ এক্তিবিতীশিং য়েংশিনখি।
দিকেদ অহুমগী ফজরবা কেরিয়র মনুংদা শ্রী দেসাইনা দি.জি. ফিলম দিভিজন, এদিস্নেল দি.জি. (এদমিনিস্ত্রেসন & ত্রেনিং), আই.আই.এম.সি., সি.ই.ও., সি.বি.এফ.সি. য়াওনা তোঙান তোঙানবা এসাইনমেন্তশিংদা থবক তৌখি। ফিলম দিভিজনদা মহাক্না থবক পুরিঙৈ মনুংদা শ্রী দেসাই মুম্বাইদা ইন্দিয়ন সেনিমাগী নেস্নেল ম্যুজিয়ম লিংখৎপদা শরুক য়াখি।
মহাক্না ইন্তরনেস্নেল ফিলম ফেস্তিবেল ওফ ইন্দিয়া (আই.এফ.এফ.আই.), গৱা য়াওনা তোঙান তোঙানবা নেস্নেল অমসুং ইন্তরনেস্নেল থৌরমশিংগী মিদীয়া এক্তিবিতীশিং হেন্দল তৌনবগীদমক দিকেদ অমা হেন্না পি.আই.বি. মুম্বাইদসু থবক তৌখি।